JAVNI POZIV – ISPLATA BOŽIĆNICA

Facebook
WhatsApp
Email

Sadržaj

Obavještavamo umirovljenike, korisnike naknade za nezaposlene hrvatske branitelje iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji te korisnike zajamčene minimalne naknade s područja Općine Punitovci da je povodom predstojećih božićnih blagdana Općina Punitovci osigurala sredstva za isplatu jednokratne novčane pomoći – Božićnice u iznosu od 30,00 eura. Pravo na isplatu božićnice ostvaruju umirovljenici s mjesečnim iznosom mirovine do 400 eura uključujući i inozemne mirovine sa svim dodacima, korisnici naknade za nezaposlene hrvatske branitelje iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji i korisnici zajamčene minimalne naknade s područja Općine Punitovci. Pozivamo sve korisnike s područja Općine Punitovci koji udovoljavaju gore navedenim uvjetima da najkasnije do 30. studenog 2023. godine podnesu Zahtjev za isplatu jednokratne novčane pomoći – Božićnice uz slijedeću dokumentaciju:
• Zahtjev za ostvarivanje prava na jednokratnu novčanu pomoć – Božićnice,
• Presliku osobne iskaznice,
• Zadnji odrezak od mirovine ili potvrda o visini mirovine HZMO/ Rješenje o priznavanju naknade za nezaposlene hrvatske branitelje iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji / Rješenje centra za socijalnu skrb o ostvarivanju prava na isplatu zajamčene minimalne naknade ili zadnji odrezak isplate zajamčene minimalne naknade.
Umirovljenici, korisnici naknade za nezaposlene hrvatske branitelje iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji te korisnici zajamčene minimalne naknade Zahtjev za ostvarivanje prava na jednokratnu pomoć – božićnice mogu podnijeti na slijedeći način:
• osobnim dolaskom na adresu Općine Punitovci;
• putem pošte na adresu Općina Punitovci, Stjepana Radića 58, Punitovci;
• na adresu elektroničke pošte: opcina@punitovci.hr.

S poštovanjem,
OPĆINSKA NAČELNICA

Isplata Božićnica umirovljenicima_OBAVIJEST

Zahtjev za ostvarivanje prava na Božićnicu 2023

Skip to content