Obavijest – sustavna deratizacija Općine Punitovci (proljetni tretman/2024)

Facebook
WhatsApp
Email

Sadržaj

Na osnovu Provedbenog plana, izvoditelj, tvrtka Pestrid d.o.o., izrađuje Operativni plan za izvršenje deratizacije na području Općine Punitovci, odnosno, detaljnu organizaciju i raspored plana rada. Usluge deratizacije provoditi će se u periodu od 20. do 22. 03. 2024.g. U navedenom periodu, usluga deratizacije provodit će se prema slijedećem rasporedu:
➢ Jurjevac Punitovački – Krndija – Josipovac Punitovački – Punitovci
U slučaju vremenskih neprilika u najavljenom razdoblju provedbe deratizacije, zadržavamo pravo izmjene operativnog plana, a usluga deratizacije će se nastaviti u prvom vremenski pogodnom terminu. Voditelji terenskih ekipa posjeduju odgovarajuću stučnu spremu – sanitarni tehničari s odgovarajućim iskustvom u provođenju mjera deratizacije. Koordinator provedbe deratizacije na terenu: Vedran Bertić (098 705 020).
Mjere deratizacije izvršavati će zaposlenici Izvoditelja. Isti posjeduju identifikacijske iskaznice izvoditelja DDD mjera, uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti za rad, osposobljeni su za rad s kemikalijama ( položeni tečaj za rad s kemikalijama i program obvezne »Trajne edukacije za izvoditelje obveznih DDD mjera«).
Sredstvo:
1. PESTRIX ŽITNI MAMAC PRO: rodenticid (biocid) – gotov mamac koji se koristi za kontrolu
populacije miševa i štakora.
2. VERTOX PASTA PRO: rodenticid (biocidni pripravak) za suzbijanje glodavaca u obliku paste za
izravnu primjenu.

Obavijest

Operativni plan

Pestrix žitni mamac PRO

164032_Vertox Pasta Bait-STL-2 

Skip to content