Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću

Facebook
WhatsApp
Email

Sadržaj

Nacrt Odluke o načinu pružanja javnih usluga sakupljanja komunalnog otpada na području Općine Punitovci

Savjetovanje traje od 23. prosinca 2021. do 23. siječnja 2022. godine.

Pozivamo predstavnike zainteresirane javnosti da najkasnije do 23. siječnja 2022. godine do 12:00 sati, dostavite svoje prijedloge, komentare i primjedbe na nacrt Odluke o načinu pružanja javnih usluga sakupljanja komunalnog otpada na području Općine Punitovci (dalje u tekstu: nacrt Odluke) s obrazloženjem, putem e-maila:  opcina@punitovci.hr ili na adresu Stjepana Radića 58, 31424 Punitovci.

Prijedlozi, komentari i primjedbe na predloženi nacrt Odluke dostavljaju isključivo na obrascu za savjetovanje zainteresiranim javnošću kojeg preuzeti na internet stranici Općine Punitovci.

Prijedlozi, komentari i primjedbe moraju sadržavati i adresu podnositelja i biti čitko napisani, uz javno navođenje dijela prijedloga akta/dokumenta na koji se odnose, te biti dostavljeni u gore navedenom roku.

Po završetku savjetovanja, svi pristigli prijedlozi bit će javno dostupni na internetskoj stranici Općine Punitovci. Ukoliko ne želite da Vaš prijedlog bude javno objavljen, molimo da to jasno istaknete pri slanju prijedloga.

Nacrt Odluke objavljen je u elektroničkom obliku na internet stranici Općine Punitovci  www.punitovci.hr  .

Nacrt Odluke koji je objavljen na internet stranici Općine Punitovci predstavlja radni materijal pa je kao takav podložan ispravcima, izmjenama i dopunama te se ne može smatrati konačnim, u cijelosti dovršenim prijedlogom Odluke.

Tekst ove objave objavit će se na web stranici Općine Punitovci  www.punitovci.hr.

Po provedenom savjetovanju izradit će se Izvješće o provedenom savjetovanju.

Obrazac-za-javno-savjetovanje-nacrt-odluke-o-nacinu-pruzanja-javne-usluge-sakupljanja-komunalnog-otpada

Odluka o načinu pružanju javne usluge -Punitovci

izvjesce-o-provedenom-savjetovanju-5

Skip to content